Personal training van Bas Dijkstra!

Een beslissing waar ik geen spijt van heb. Na het overlijden van mij man, had ik te maken met zwaar overgewicht. Ik zag geen andere mogelijkheid meer dan een maagverkleining te doen.

Na jaren van overgewicht te hebben moest er toch echt een knop om. Het traject voor een maagverkleining had ik net achter de rug. Twijfels over deze beslissing waren er zeker! Wat nou als het mis ging? Zoveel risico’s. Nooit meer ff lekker uit eten of dan alleen een voorgerecht? Toen kreeg ik van mijn vrienden te horen dat Bas Dijkstra een erg goede personal trainer en coach was. Toch maar even een vrijblijvend gesprek met hem aangegaan. Ik ben niet van de sportscholen en alleen trainen. Maar met Bassie werd het een feestje! Wat een geduld en enthousiasme, respect en motiverende gesprekken. Ik werd er echt door aangestoken. 1 januari 2021 was de stand van de weegschaal 101 kg met een lengte van 165 cm. Ik begon met trainen en een andere bewuste manier van eten. Meer eiwitten en stoppen met ongezond eten. Mijn koelkast werd gevuld met yoghurt, kipfilet, sla en kwark. Kasten aangevuld met granola en crackers. Toen Sportschool Nieuw Vennep nog dicht was ging ik sporten onder de carpoort van zijn huis. Zwoegend en ploeterend en met veel moeite met mijn artrose knieeen. Soms kwam Bas bij mij thuis en was hij creatief in het bedenken van de oefeningen. Ik begon er lol in te krijgen en was daar zelf verbaast over.

Elke vrijdag hadden wij een gesprek over voeding en gaf hij mij adviezen. Elke dag bedenken wat de eiwitrijke momenten zijn. Veel water drinken en geen suikers. Dat alles zet je in ern voedingsapp.

Later in het coronajaar ging de sportschool weer open en hadden we meer mogelijkheden. Door de 1 op 1 trainingen leer je elkaar wel kennen en dat schept een band. Nu naar -20 kg lichter, ga ik nog steeds graag naar de sportschool. Mijn boodschappen tillen is een uitdaging…een makkie! Last van mijn knieeen echt stukken minder. Ik voel me 10 jaar jonger en fitter. Krachttraining is erg leuk om te doen. Bas leerd me dat buikspieroefeningen ook anders kunnen dan op de mat, veel effectiever en veel leuker met krachttraining! Weg met het taboe van “alleen voor bodybuilders”, onzin.

Krachttraining is voor iedereen, ook voor een vrouw van 58 jaar! Wil je ook afvallen en gezellig 1 op 1 sporten? Ga een vrijblijvend gesprek aan met Bas Dijkstra! Ik zeg DOEN!