Fitter, sterker en gezonder worden?   

Zo gaan we jouw doelstelling behalen!

  • Personal/duo training 
  • Voedingsbegeleiding
  • Persoonlijk trainingsschema(s)
  • All-in one coaching app
  • Stok achter de deur
Personal training Nieuw Vennep

Waarom kiezen anderen voor
Bas Dijkstra PT?

Zij gingen je voor, ben jij de volgende?

Ik sport nu bijna 1,5 jaar bij Bas en dat bevalt me zeer goed! Mijn doel is spieropbouw en hij helpt mij mijn doelen te halen. Hij kijkt heel goed hoe ik de oeffeningen uitvoer en corrigeert mij waar nodig zodat ik het meeste uit de oeffeningen haal. De resultaten mogen er dan ook zeker zijn! Hij verstaat zijn vak en daarom kan ik hem van harte aanbevelen voor als je een personal trainer zoekt. Een betere zul je niet snel vinden!

Edwin Onclin

Door mijn jarenlange paniekaanvallen en straatvrees stond sporten bij mij op een ‘zwarte lijst’. Ik ben nu 57 en wist, ik moet hier nu eindelijk eens mee dealen. Daarbij merkte ik echt dat ik steeds meer last had van kracht verlies in mijn armen en benen. Samen met mijn man heb ik me bij Bas opgegeven voor duo training.
Ik ben nu een half jaar verder, volle bak kracht training en ik vind het nog steeds wel spannend, hoge hartslag is bij mij een grote paniek trigger. Bas blijft rustig, vraagt wat ik voel, waar ik aan moest denken dat het erger werd, laat me heel bewust voelen dat m’n hartslag ook weer zakt en helpt me mijn grenzen verleggen. Hij leert me te houden van de adrenaline kick die sporten geeft in plaats van er angst voor te hebben. Daarbij merk ik echt progressie in kracht, voel ik me sterker worden met zoveel meer zelfvertrouwen. Nooit gedacht dat ik sporten zo leuk zou gaan vinden. Ik voel me bij Bas op m’n gemak, durf mijn schaamte op het moment dat ik in de paniek schiet met hem te delen. Zijn kennis is enorm en daardoor kan hij me ook echt geruststellen. Kortom: Bas is the Best!

Marjan Oosting

Als je ouder wordt neemt je spierkracht merkbaar af, met Bas samen doelen gesteld en daar heeft Bas het trainingsplan op afgestemd. Echt leuk en uitdagend om met hem te trainen. Alle doelen binnen 6 maanden gehaald! Bas je bent een topper!

Wouter Oosting

Mijn man en ik sporten inmiddels 1,5 jaar bij Bas. Onder zijn begeleiding hebben we de oefeningen stap voor stap opgebouwd, afgewisseld en zijn we veel sterker geworden. Door griep en een blessure baalden we weleens van onze prestaties, maar Bas weet er een positieve draai aan te geven, zodat je alsnog voldaan terug komt van het sporten.
Wat eerst een 'moetje' was, doen we nu meerdere keren per week met plezier!

Nelleke Hibma

Bas heeft mij ontzettend geholpen om wegwijs te worden in de sportschool. Door de trainingen samen word ik steeds zelfverzekerder en begin ik het ook echt leuk te vinden. Dankzij zijn hulp weet ik ook beter hoe en wat ik moet eten om in een calorie te kort te komen en af te vallen!

Laura

Bas is echt een topper! Goede begeleiding tijdens sessies, maar ook als ik los in de sportschool bezig ben. Zijn schema’s hebben me echt geholpen om die laatste paar kilo’s kwijt te raken dus ik ben klaar voor de zomer 😎

Noa Flok

Ik heb een paar weken met bas als personal trainer gesport. Hij weet precies waar hij het over heeft en hoe die jou moet helpen. Niet alleen in het sporten zelf, maar ook in het motiveren en helpen vol te houden met goede gewoontes ontwikkelen. Hij is professioneel, maar ook gewoon gezellig. Ik ben mega dankbaar voor het resultaat waar hij me naar heeft toe gepusht! Echt een aanrader.

Iris Keesenberg

Even voorstellen

Team Bas Dijkstra  Personal Training

Op een missie om dagelijks mensen sterker te maken, zowel fysiek als mentaal.

Alles wat maar met sport te maken heeft ben ik in geïnteresseerd. Dus ook voeding, herstel en het mentale aspect. Door deze interesse ben ik ook begonnen met de 4-jarige opleiding Sport, bewegen en gezondheid. Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan en meerdere diploma’s te hebben behaald op het gebied van training, voeding en lifestyle werd het tijd om deze kennis te delen met mensen die deze onderwerpen lastig vinden.
Personal trainer zijn vind ik fantastisch, aangezien ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Het geeft mij veel voldoening als ik mensen op een betere plek achter kan laten dan dat ik ze heb gevonden. Daar doe ik het voor.

Jaar ervaring

Trainingen per jaar

%

Persoonlijk

Ben jij klaar voor een verandering in je leefstijl?

LET OP! Om de aandacht persoonlijk te houden nemen wij nog maar een beperkt aantal nieuwe leden aan.
Hak de knoop dus snel door en neem vandaag nog contact met ons op!

Vraag gerust meer informatie