Personal Training in
Abbenes

Van jouw goede voornemens een gewoonte maken? Met behulp van professionele personal training in de buurt van Abbenes? Wij staan voor je klaar.

N

Voedingsadvies

N

Persoonlijke begeleiding

N

Motiverend

N

Stok achter de deur

N

Professioneel

N

Gratis intake

Deskundig

Benaderbaar

Gepassioneerd

Personal training in Abbenes?

Ben je op zoek naar een betrokken personal trainer in de omgeving van Abbenes? Dan ben je bij Bas Dijkstra Personal Training aan het juiste adres! Wij ondersteunen jou graag om voldoende te bewegen. Dit doen we omdat we begrijpen dat het lastig is om naast een druk leven te blijven sporten. Tijd en motivatie vinden om te sporten blijft vaak de grootste uitdaging.. Zonde! Want wanneer je van sporten een basis maakt, zul je merken dat je er alleen maar meer energie van krijgt. Daarnaast is het ook nog eens goed voor je gezondheid én wordt je fitter en sterker.

Graag begeleiden wij jou om je doelstellingen op een veilige en verantwoorde manier te behalen. Dit doen we met veel passie en een hoop ervaring. Telkens weer. Bij ons wordt je niet alleen ondersteund door middel van de trainingen en een persoonlijk voedingsplan, maar helpen we je stapje voor stapje, op jouw tempo naar een gezonde leefstijl.

Dus, wil je beginnen met personal training in Abbenes? En ondersteund worden door een ervaren, enthousiaste personal trainer? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking. Dan gaan we graag aan de slag om er samen voor te zorgen dat jij je straks weer fit voelt. Hopelijk tot snel!

 

  • Personal/duo training
  • Voedingsbegeleiding
  • Persoonlijk trainingsschema(s)
  • All-in one coaching app
  • Stok achter de deur

Personal training Abbenes: Dit kun je bij ons verwachten

Ben je klaar voor een verandering in jouw leefstijl én wil je meer sporten met behulp van een personal trainer? Goed bezig! Dan kun je jezelf gemakkelijk via onze website aanmelden voor een kosteloze intake. Nadat ik jouw aanmelding heb ontvangen nodig ik je uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in het Sportcentrum Nieuw-Vennep. Tijdens ons gesprek leer ik je graag wat beter kennen. We bespreken onder andere jouw eetpatroon, gezondheid en dagelijkse beweging. Ook ben ik erg benieuwd naar jouw persoonlijke doelstelling én wat je van mij verwacht. Ook beantwoord ik graag alle overige vragen, zodat jij straks met een fijn gevoel naar de trainingen komt.

Met de informatie die we samen bespreken tijdens de intake, maak ik een trainingsschema die volledig is aangepast op jouw situatie. Hierbij houd ik rekening met verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan (oude) blessures, ervaring en het doel van de trainingen. Dit schema verwerk ik in de Bas Dijkstra App. Via deze app kun je altijd gemakkelijk jouw voeding en trainingsschema bekijken. Ook kun je jouw progressie in de app bekijken.

Tijdens de personal training in de buurt van Abbenes (Nieuw Vennep) blijf ik je op een veilige manier, met de juiste intensiteit en techniek uitdagen. Hierin blijf ik elke training opnieuw rekening met je houden. Je kunt namelijk best eens een mindere dag hebben. Per training kijken we daarom samen wat er die dag past. Daarbij is het wel altijd het doel om zowel fysiek als mentaal beter te worden!

Daarnaast plannen we om de 4 weken een meting in. Tijdens de meting achterhalen we (als jij hier akkoord voor geeft) of we op de goede weg zitten. Dit doen we door het vetpercentage, jouw gewicht, de omtrek van de buik en jouw bloeddruk te meten. Zo’n meetmoment laat vaak zien dat je het allemaal niet voor niks doet én zorgt dus voor een enorme drive om door te gaan. Zien we dat de resultaten nog niet zo zijn als verwacht? Dan passen we samen ons plan aan om te zorgen dat jij alsnog de resultaten gaat behalen waar jij straks trots op kan zijn.

Personal training Nieuw Vennep

Zij gingen je voor, ben jij de volgende?

Wie 6 maanden geleden tegen mij gezegd zou hebben dat ik sporten leuk zou gaan vinden had ik waarschijnlijk verbaasd aan gekeken als ik er al niet hartelijk om had gelachen.
Toch wist ik dat ik radicaal iets moest veranderen aan mijn lifestyle. Alleen lukte het me steeds niet en werd ik hoofdsponsor van allerlei afval methodes. Na een goed advies heb ik een intake gehad bij Bas Dijkstra. Dit voelde vanaf het eerste moment heel erg goed. Hij durfde met mij de uitdaging aan te gaan om een andere lifestyle aan te leren. En onder zijn professionele begeleiding ben ik sporten leuk gaan vinden. Ik ben Bas en zijn team ontzettend dankbaar want ik voel me nu al een stuk fitter, heb veel minder last van oude blessures en heb ik veel beter inzicht op wat ik eet.

Susan Vogelzang

Sinds ongeveer 6 maanden train ik nu bij Bas. Ik ben daarvoor geopereerd (GBP) en moest voor mijn idee helemaal opnieuw starten met opbouwen van spierkracht en conditie. Daar heeft Bas mij ontzettend bij geholpen. Ik heb grote stappen gemaakt, Bas houd alles persoonlijk bij, geeft adviezen, en bij vragen heeft hij altijd een passend antwoord. Je merkt dat hij veel ervaring heeft in het vak.
Ik ben erg blij dat ik hier begonnen ben, en raad het ook zeker iedereen aan!

Natasja Koesveld

Bas heeft mij veel kennis gegeven over trainen en voeding. Daarnaast heeft Bas een leuke manier van trainen! Hierdoor ga ik met veel plezier naar de sportschool!

Sander

In november begonnen met trainen bij Bas, dit om een gezonde levensstijl op te pakken en om mij weer fit te voelen!

Na 3 maanden onderweg te zijn ben ik al bijna 10KG kwijt. Voel mij fysiek en mentaal stukken beter en ook de trainingen en coaching van Bas hebben hier een groot aandeel in!

Voor mij was de chemie tussen trainer en sporter erg belangrijk en met Bas als trainer en coach is dat geen probleem! Er word altijd gedacht in oplossingen en ook in tijden van Corona word er nooit opgegeven!

Mocht je nog twijfelen? Lekker niet doen en gewoon beginnen bij Bas!

Romano

Wij zijn 5 maanden geleden begonnen met trainen bij Bas en zijn super enthousiast. Wij hebben gekozen voor personal training bij Bas, omdat we bij het intakegesprek een goed gevoel kregen en Bas deskundig en veel kennis heegt, maar zijn enthousiasme, positiviteit en de persoonlijke aandacht zorgen er vooral voor dat wij uitkijken naar de trainingen. Met de variatie in oefeningen en het opzoeken van grenzen blijft hij ons uitdagen.

Tieneke & Erwin

Top trainer!
Denkt mee met de klant en heeft veel voor zijn klanten over!

Ik probeer aan te komen in spier massa en Bas helpt me daar uitstekend bij!

Echt een aanrader! 100% geld waard.

Pascal

Na veel wikken en wegen toch ervoor gekozen om met een personal trainer aan de slag te gaan. Gezocht in de regio Nieuw-Vennep en kwam uit bij Bas Dijkstra PT. Ik moet eerlijk zeggen dat dit één van de beste keuzes voor mij is geweest. Dankzij Bas heb ik veel meer inzicht gekregen in mijn leefstijl. Door hele eenvoudige stapjes te veranderen in mijn leefstijl, voel ik me beter, fitter en gezonder. In principe kan ik gewoon de dingen eten die ik lekker vind en is dit geen dieet maar een levensstijl. De methode die Bas gebruikt is heel goed vol te houden en zorgt voor resultaat. Ik sta nog steeds versteld van hoe snel ik al behoorlijk wat gewicht ben kwijtgeraakt en belangrijker nog, hoe energiek ik me weer voel. Dit zorgt voor nog meer motivatie/volharding. Bas ik ben blij met je!

Jeffrey & Melanie

Bas is deskundig en heeft veel kennis, maar zijn enthousiasme, positiviteit en de persoonlijke aandacht zorgen er vooral voor dat we uitkijken naar de trainingen. Met de variatie in oefeningen en het opzoeken van onze grenzen blijft hij ons uitdagen. Tijdens de trainingen motiveert Bas ons om tot het uiterste te gaan, maar wordt er ook altijd gelachen. Naast de trainingen lukt het hem ook om ons te blijven motiveren, door het bedenken van leuke challenges.

De combinatie van de trainingen en de begeleiding die wij krijgen van Bas bij het zoeken naar de juiste voeding, zorgt ervoor dat wij al na een paar maanden merken dat het daadwerkelijk een mooi resultaat oplevert. Wij hebben nu al een goede basis om dit door te kunnen blijven zetten.

Dankjewel Bas!

Rachel

Ik ben ongeveer 3 maanden geleden begonnen met trainen bij Bas en ben super enthousiast. Daarvoor was ik al in de sportschool te vinden, maar had ik niet de kennis en motivatie om resultaten te zien en het vol te houden. Ik heb gekozen voor personal training bij Bas, omdat mijn ervaring met hem in de sportschool waar ik train altijd al goed was.
De combinatie van de trainingen en de begeleiding die je krijgt van Bas bij het zoeken naar de juiste voeding, zorgt ervoor dat ik al na een paar maanden merk dat het daadwerkelijk een mooi resultaat oplevert. Ik heb nu al een goede basis om dit door te kunnen blijven zetten.

Melanie

Wij zijn nu ongeveer 3 maanden samen aan het trainen bij Bas en zijn ontzettend tevreden! We zijn al veel afgevallen en voelen ons steeds fitter en sterker worden.

De methode van Bas is heel fijn. Via zijn app houden we onze voeding bij en dat helpt om inzicht te krijgen in wat je eet op een dag. Met hulp van Bas leren we steeds meer om gezondere en bewustere keuzes te maken qua voeding. Het fijne is ook dat hij je echt een nieuwe leefstijl leert aan te nemen, dus het voelt niet als een dieet. Hierdoor is het makkelijker vol te houden voor ons!

We trainen daarnaast 1x per week bij Bas. Hij stemt de oefeningen echt individueel op je af en let goed op je houding. Ook zorgt hij ervoor dat het uitdagend blijft door de oefeningen iedere week iets zwaarder te maken als je de techniek goed onder controle hebt. Na een paar weken geeft hij ook weer nieuwe oefeningen zodat het afwisselend is en je gemotiveerd blijft.

Kortom, wij raden Bas echt aan als personal trainer!

Tina & Lisan

Veelgestelde vragen

Moet ik naast een lidmaatschap voor personal training ook nog een abonnement bij de sportschool nemen?

Nee, wij huren de sportschool maandelijks zodat jij daar geen extra kosten aan kwijt bent. Mocht je nou naast je personal training sessies nog zelfstandig willen trainen, dan moet je wél een abonnement nemen bij de sportschool zelf.

Ik ben een beginner en heb nog nooit een dumbell aangeraakt in mijn leven, is dit dan wel iets voor mij?

Zeker! Je kan namelijk als beginner erg veel progressie boeken in een relatief korte tijd. We zullen extra aandacht besteden aan de juiste techniek, zodat jij blessurevrij en met de juiste intensiteit naar jouw doelstelling kan werken

Kan ik vaste dagen inplannen voor personal training?

Graag! Dit is fijn voor de agenda van beide partijen, structuur is namelijk erg belangrijk in een gezonde leefstijl. Mocht er een keer een ander tijdstip gewenst zijn, dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem.

Op welke dagen/tijdstippen kan ik personal training krijgen?

Wij zijn open van maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 21:00

Kan ik samen met mijn partner/vriendin/buurman/collega personal training volgen?

Jazeker! Uit ervaring kunnen wij vertellen dat dit enorm motiverend werkt en dat het daarnaast ook nog eens gezellig is.

Als ik voedingsadvies wil, moet ik daarvoor bijbetalen?

Nee, dit zit bij de service inbegrepen!

Waar worden de trainingen gegeven?

De trainingen worden gegeven bij Sportcentrum Nieuw Vennep.
Adres: Kopsstraat 1, 2152CV Nieuw-Vennep

Kan ik een proeftraining nemen?

Tuurlijk, een proeftraining is zelfs gratis!

Ben jij klaar voor een verandering in je leefstijl?

LET OP! Om de aandacht persoonlijk te houden nemen wij nog maar een beperkt aantal nieuwe leden aan.
Hak de knoop dus snel door en neem vandaag nog contact met ons op!