Personal Training in
Nieuw Vennep

Fitter, sterker én gezonder worden? Wij helpen je. Door personal training in Nieuw Vennep, waar we jou alle aandacht geven die jij verdient!

N

Voedingsadvies

N

Persoonlijke begeleiding

N

Motiverend

N

Stok achter de deur

N

Professioneel

N

Gratis intake

Deskundig

Benaderbaar

Gepassioneerd

Wil je verandering in jouw leefstijl? Wij helpen je graag om jouw doelen te behalen.

Ben je op zoek naar een professionele personal trainer in Nieuw Vennep? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij begrijpen namelijk erg goed dat het niet altijd makkelijk is om voldoende te bewegen en dus fit te blijven. Tijd en motivatie vinden om te sporten naast je drukke privé leven en/ of werk is voor de meeste mensen dan ook telkens weer een enorme uitdaging… Tot dat sporten een routine wordt, waar je juist alleen maar meer energie uithaalt. Wij ondersteunen je dan ook niet alleen met de trainingen en jouw voeding, maar leren je écht een andere leefstijl aan te nemen, zodat jij straks de beste versie van jezelf bent!

Onze personal trainers zullen je continu blijven motiveren en begeleiden waar nodig om ‘samen’ jouw doelstellingen te behalen.

Dus, wil je samen met een enthousiaste personal trainer in Nieuw Vennep aan de slag om meer te sporten? En om samen mooie resultaten te behalen zodat jij je straks weer fit voelt? Twijfel dan niet en neem contact op voor een gratis kennismaking. Zet vandaag nog de stap om te beginnen met Personal training in Nieuw Vennep!

 

  • Personal/duo training
  • Voedingsbegeleiding
  • Persoonlijk trainingsschema(s)
  • All-in one coaching app
  • Stok achter de deur

personal training in Nieuw Vennep: Wat kun je bij ons verwachten?

Wanneer je de stap zet om je aan te melden voor een intake, nodig ik je uit voor een vrijblijvend gesprek in het Sportcentrum Nieuw-Vennep. Hier leer ik je graag kennen en bespreken we samen een aantal onderwerpen. Denk aan je eetpatroon, je gezondheid en dagelijkse beweging. Uiteraard ben ik ook heel benieuwd naar jouw verwachtingen en persoonlijke doelstelling. Graag neem ik al jouw vragen weg, zodat jij straks met een vertrouwd gevoel (en veel plezier) naar de trainingen komt.

Aan de hand van jouw doel maak ik een bijpassend trainingsschema. Hierbij houd ik rekening met (oude) blessures, ervaring, frequentie, etc. Jouw schema verwerk ik in een handige app. Je kunt dus altijd jouw voeding en training blijven tracken via je telefoon. Ook kun je jouw progressie zien in de app. Naar mate we progressie boeken pas ik het schema aan om de trainingen uitdagend en afwisselend te houden.

Tijdens de personal training in Nieuw Vennep zorg ik er voor dat je telkens weer wordt uitgedaagd, maar wel op een veilige manier met de juiste techniek en intensiteit. Ik houd er rekening mee dat je soms een wat mindere dag kunt hebben of juist een hele goede dag. Per training kijken we samen wat er die dag past. Echter is het doel elke training hetzelfde: Elke training zowel fysiek als mentaal beter worden!

Om te controleren of we ook echt resultaten behalen, plannen we om de 4 weken een meting in. We meten (als jij hier akkoord voor geeft) o.a. het vetpercentage, de omtrek van de buik, jouw gewicht en de bloeddruk. Want meten is weten. Tevens kunnen we hierdoor ons plan aanpassen als we zien dat de resultaten nog niet zijn zoals verwacht. Gelukkig is een meetmoment vaak een boost om door te gaan omdat je ziet dat je écht resultaat boekt!

Personal training Nieuw Vennep

Zij gingen je voor, ben jij de volgende?

Wie 6 maanden geleden tegen mij gezegd zou hebben dat ik sporten leuk zou gaan vinden had ik waarschijnlijk verbaasd aan gekeken als ik er al niet hartelijk om had gelachen.
Toch wist ik dat ik radicaal iets moest veranderen aan mijn lifestyle. Alleen lukte het me steeds niet en werd ik hoofdsponsor van allerlei afval methodes. Na een goed advies heb ik een intake gehad bij Bas Dijkstra. Dit voelde vanaf het eerste moment heel erg goed. Hij durfde met mij de uitdaging aan te gaan om een andere lifestyle aan te leren. En onder zijn professionele begeleiding ben ik sporten leuk gaan vinden. Ik ben Bas en zijn team ontzettend dankbaar want ik voel me nu al een stuk fitter, heb veel minder last van oude blessures en heb ik veel beter inzicht op wat ik eet.

Susan Vogelzang

Sinds ongeveer 6 maanden train ik nu bij Bas. Ik ben daarvoor geopereerd (GBP) en moest voor mijn idee helemaal opnieuw starten met opbouwen van spierkracht en conditie. Daar heeft Bas mij ontzettend bij geholpen. Ik heb grote stappen gemaakt, Bas houd alles persoonlijk bij, geeft adviezen, en bij vragen heeft hij altijd een passend antwoord. Je merkt dat hij veel ervaring heeft in het vak.
Ik ben erg blij dat ik hier begonnen ben, en raad het ook zeker iedereen aan!

Natasja Koesveld

Bas heeft mij veel kennis gegeven over trainen en voeding. Daarnaast heeft Bas een leuke manier van trainen! Hierdoor ga ik met veel plezier naar de sportschool!

Sander

In november begonnen met trainen bij Bas, dit om een gezonde levensstijl op te pakken en om mij weer fit te voelen!

Na 3 maanden onderweg te zijn ben ik al bijna 10KG kwijt. Voel mij fysiek en mentaal stukken beter en ook de trainingen en coaching van Bas hebben hier een groot aandeel in!

Voor mij was de chemie tussen trainer en sporter erg belangrijk en met Bas als trainer en coach is dat geen probleem! Er word altijd gedacht in oplossingen en ook in tijden van Corona word er nooit opgegeven!

Mocht je nog twijfelen? Lekker niet doen en gewoon beginnen bij Bas!

Romano

Wij zijn 5 maanden geleden begonnen met trainen bij Bas en zijn super enthousiast. Wij hebben gekozen voor personal training bij Bas, omdat we bij het intakegesprek een goed gevoel kregen en Bas deskundig en veel kennis heegt, maar zijn enthousiasme, positiviteit en de persoonlijke aandacht zorgen er vooral voor dat wij uitkijken naar de trainingen. Met de variatie in oefeningen en het opzoeken van grenzen blijft hij ons uitdagen.

Tieneke & Erwin

Top trainer!
Denkt mee met de klant en heeft veel voor zijn klanten over!

Ik probeer aan te komen in spier massa en Bas helpt me daar uitstekend bij!

Echt een aanrader! 100% geld waard.

Pascal

Na veel wikken en wegen toch ervoor gekozen om met een personal trainer aan de slag te gaan. Gezocht in de regio Nieuw-Vennep en kwam uit bij Bas Dijkstra PT. Ik moet eerlijk zeggen dat dit één van de beste keuzes voor mij is geweest. Dankzij Bas heb ik veel meer inzicht gekregen in mijn leefstijl. Door hele eenvoudige stapjes te veranderen in mijn leefstijl, voel ik me beter, fitter en gezonder. In principe kan ik gewoon de dingen eten die ik lekker vind en is dit geen dieet maar een levensstijl. De methode die Bas gebruikt is heel goed vol te houden en zorgt voor resultaat. Ik sta nog steeds versteld van hoe snel ik al behoorlijk wat gewicht ben kwijtgeraakt en belangrijker nog, hoe energiek ik me weer voel. Dit zorgt voor nog meer motivatie/volharding. Bas ik ben blij met je!

Jeffrey & Melanie

Bas is deskundig en heeft veel kennis, maar zijn enthousiasme, positiviteit en de persoonlijke aandacht zorgen er vooral voor dat we uitkijken naar de trainingen. Met de variatie in oefeningen en het opzoeken van onze grenzen blijft hij ons uitdagen. Tijdens de trainingen motiveert Bas ons om tot het uiterste te gaan, maar wordt er ook altijd gelachen. Naast de trainingen lukt het hem ook om ons te blijven motiveren, door het bedenken van leuke challenges.

De combinatie van de trainingen en de begeleiding die wij krijgen van Bas bij het zoeken naar de juiste voeding, zorgt ervoor dat wij al na een paar maanden merken dat het daadwerkelijk een mooi resultaat oplevert. Wij hebben nu al een goede basis om dit door te kunnen blijven zetten.

Dankjewel Bas!

Rachel

Ik ben ongeveer 3 maanden geleden begonnen met trainen bij Bas en ben super enthousiast. Daarvoor was ik al in de sportschool te vinden, maar had ik niet de kennis en motivatie om resultaten te zien en het vol te houden. Ik heb gekozen voor personal training bij Bas, omdat mijn ervaring met hem in de sportschool waar ik train altijd al goed was.
De combinatie van de trainingen en de begeleiding die je krijgt van Bas bij het zoeken naar de juiste voeding, zorgt ervoor dat ik al na een paar maanden merk dat het daadwerkelijk een mooi resultaat oplevert. Ik heb nu al een goede basis om dit door te kunnen blijven zetten.

Melanie

Wij zijn nu ongeveer 3 maanden samen aan het trainen bij Bas en zijn ontzettend tevreden! We zijn al veel afgevallen en voelen ons steeds fitter en sterker worden.

De methode van Bas is heel fijn. Via zijn app houden we onze voeding bij en dat helpt om inzicht te krijgen in wat je eet op een dag. Met hulp van Bas leren we steeds meer om gezondere en bewustere keuzes te maken qua voeding. Het fijne is ook dat hij je echt een nieuwe leefstijl leert aan te nemen, dus het voelt niet als een dieet. Hierdoor is het makkelijker vol te houden voor ons!

We trainen daarnaast 1x per week bij Bas. Hij stemt de oefeningen echt individueel op je af en let goed op je houding. Ook zorgt hij ervoor dat het uitdagend blijft door de oefeningen iedere week iets zwaarder te maken als je de techniek goed onder controle hebt. Na een paar weken geeft hij ook weer nieuwe oefeningen zodat het afwisselend is en je gemotiveerd blijft.

Kortom, wij raden Bas echt aan als personal trainer!

Tina & Lisan

Veelgestelde vragen

Moet ik naast een lidmaatschap voor personal training ook nog een abonnement bij de sportschool nemen?

Nee, wij huren de sportschool maandelijks zodat jij daar geen extra kosten aan kwijt bent. Mocht je nou naast je personal training sessies nog zelfstandig willen trainen, dan moet je wél een abonnement nemen bij de sportschool zelf.

Ik ben een beginner en heb nog nooit een dumbell aangeraakt in mijn leven, is dit dan wel iets voor mij?

Zeker! Je kan namelijk als beginner erg veel progressie boeken in een relatief korte tijd. We zullen extra aandacht besteden aan de juiste techniek, zodat jij blessurevrij en met de juiste intensiteit naar jouw doelstelling kan werken

Kan ik vaste dagen inplannen voor personal training?

Graag! Dit is fijn voor de agenda van beide partijen, structuur is namelijk erg belangrijk in een gezonde leefstijl. Mocht er een keer een ander tijdstip gewenst zijn, dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem.

Op welke dagen/tijdstippen kan ik personal training krijgen?

Wij zijn open van maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 21:00

Kan ik samen met mijn partner/vriendin/buurman/collega personal training volgen?

Jazeker! Uit ervaring kunnen wij vertellen dat dit enorm motiverend werkt en dat het daarnaast ook nog eens gezellig is.

Als ik voedingsadvies wil, moet ik daarvoor bijbetalen?

Nee, dit zit bij de service inbegrepen!

Waar worden de trainingen gegeven?

De trainingen worden gegeven bij Sportcentrum Nieuw Vennep.
Adres: Kopsstraat 1, 2152CV Nieuw-Vennep

Kan ik een proeftraining nemen?

Tuurlijk, een proeftraining is zelfs gratis!

Ben jij klaar voor een verandering in je leefstijl?

LET OP! Om de aandacht persoonlijk te houden nemen wij nog maar een beperkt aantal nieuwe leden aan.
Hak de knoop dus snel door en neem vandaag nog contact met ons op!