Reviews

Lees hieronder wat anderen over ons zeggen

Ik sport nu bijna 1,5 jaar bij Bas en dat bevalt me zeer goed! Mijn doel is spieropbouw en hij helpt mij mijn doelen te halen. Hij kijkt heel goed hoe ik de oeffeningen uitvoer en corrigeert mij waar nodig zodat ik het meeste uit de oeffeningen haal. De resultaten mogen er dan ook zeker zijn! Hij verstaat zijn vak en daarom kan ik hem van harte aanbevelen voor als je een personal trainer zoekt. Een betere zul je niet snel vinden!
Edwin Onclin
Door mijn jarenlange paniekaanvallen en straatvrees stond sporten bij mij op een ‘zwarte lijst’. Ik ben nu 57 en wist, ik moet hier nu eindelijk eens mee dealen. Daarbij merkte ik echt dat ik steeds meer last had van kracht verlies in mijn armen en benen. Samen met mijn man heb ik me bij Bas opgegeven voor duo training. Ik ben nu een half jaar verder, volle bak kracht training en ik vind het nog steeds wel spannend, hoge hartslag is bij mij een grote paniek trigger. Bas blijft rustig, vraagt wat ik voel, waar ik aan moest denken dat het erger werd, laat me heel bewust voelen dat m’n hartslag ook weer zakt en helpt me mijn grenzen verleggen. Hij leert me te houden van de adrenaline kick die sporten geeft in plaats van er angst voor te hebben. Daarbij merk ik echt progressie in kracht, voel ik me sterker worden met zoveel meer zelfvertrouwen. Nooit gedacht dat ik sporten zo leuk zou gaan vinden. Ik voel me bij Bas op m’n gemak, durf mijn schaamte op het moment dat ik in de paniek schiet met hem te delen. Zijn kennis is enorm en daardoor kan hij me ook echt geruststellen. Kortom: Bas is the Best!
Marjan Oosting
Als je ouder wordt neemt je spierkracht merkbaar af, met Bas samen doelen gesteld en daar heeft Bas het trainingsplan op afgestemd. Echt leuk en uitdagend om met hem te trainen. Alle doelen binnen 6 maanden gehaald! Bas je bent een topper!
Wouter Oosting
Mijn man en ik sporten inmiddels 1,5 jaar bij Bas. Onder zijn begeleiding hebben we de oefeningen stap voor stap opgebouwd, afgewisseld en zijn we veel sterker geworden. Door griep en een blessure baalden we weleens van onze prestaties, maar Bas weet er een positieve draai aan te geven, zodat je alsnog voldaan terug komt van het sporten. Wat eerst een 'moetje' was, doen we nu meerdere keren per week met plezier!
Nelleke Hibma
Bas heeft mij ontzettend geholpen om wegwijs te worden in de sportschool. Door de trainingen samen word ik steeds zelfverzekerder en begin ik het ook echt leuk te vinden. Dankzij zijn hulp weet ik ook beter hoe en wat ik moet eten om in een calorie te kort te komen en af te vallen!
Laura
Ik ben heel blij dat Bas is mijn Trainer 👊
Jill Rossel
Bas heeft me heel erg geholpen met een schema maken en mijn voeding. Ook helpt hij altijd in de sportschool door duidelijke uitleg te geven!
Jurre ten Veen
Bas is echt een topper! Goede begeleiding tijdens sessies, maar ook als ik los in de sportschool bezig ben. Zijn schema’s hebben me echt geholpen om die laatste paar kilo’s kwijt te raken dus ik ben klaar voor de zomer 😎
Noa Flok
Ik heb een paar weken met bas als personal trainer gesport. Hij weet precies waar hij het over heeft en hoe die jou moet helpen. Niet alleen in het sporten zelf, maar ook in het motiveren en helpen vol te houden met goede gewoontes ontwikkelen. Hij is professioneel, maar ook gewoon gezellig. Ik ben mega dankbaar voor het resultaat waar hij me naar heeft toe gepusht! Echt een aanrader.
Iris Keesenberg
Wie 6 maanden geleden tegen mij gezegd zou hebben dat ik sporten leuk zou gaan vinden had ik waarschijnlijk verbaasd aan gekeken als ik er al niet hartelijk om had gelachen. Toch wist ik dat ik radicaal iets moest veranderen aan mijn lifestyle. Alleen lukte het me steeds niet en werd ik hoofdsponsor van allerlei afval methodes. Na een goed advies heb ik een intake gehad bij Bas Dijkstra. Dit voelde vanaf het eerste moment heel erg goed. Hij durfde met mij de uitdaging aan te gaan om een andere lifestyle aan te leren. En onder zijn professionele begeleiding ben ik sporten leuk gaan vinden. Ik ben Bas en zijn team ontzettend dankbaar want ik voel me nu al een stuk fitter, heb veel minder last van oude blessures en heb ik veel beter inzicht op wat ik eet.
Susan Vogelzang
Sinds ongeveer 6 maanden train ik nu bij Bas. Ik ben daarvoor geopereerd (GBP) en moest voor mijn idee helemaal opnieuw starten met opbouwen van spierkracht en conditie. Daar heeft Bas mij ontzettend bij geholpen. Ik heb grote stappen gemaakt, Bas houd alles persoonlijk bij, geeft adviezen, en bij vragen heeft hij altijd een passend antwoord. Je merkt dat hij veel ervaring heeft in het vak. Ik ben erg blij dat ik hier begonnen ben, en raad het ook zeker iedereen aan!
Natasja Koesveld
Personal training van Bas Dijkstra! Een beslissing waar ik geen spijt van heb. Na het overlijden van mij man, had ik te maken met zwaar overgewicht. Ik zag geen andere mogelijkheid meer dan een maagverkleining te doen. Na jaren van overgewicht te hebben moest er toch echt een knop om. Het traject voor een maagverkleining had ik net achter de rug. Twijfels over deze beslissing waren er zeker! Wat nou als het mis ging? Zoveel risico's. Nooit meer ff lekker uit eten of dan alleen een voorgerecht? Toen kreeg ik van mijn vrienden te horen dat Bas Dijkstra een erg goede personal trainer en coach was. Toch maar even een vrijblijvend gesprek met hem aangegaan. Ik ben niet van de sportscholen en alleen trainen. Maar met Bassie werd het een feestje! Wat een geduld en enthousiasme, respect en motiverende gesprekken. Ik werd er echt door aangestoken. 1 januari 2021 was de stand van de weegschaal 101 kg met een lengte van 165 cm. Ik begon met trainen en een andere bewuste manier van eten. Meer eiwitten en stoppen met ongezond eten. Mijn koelkast werd gevuld met yoghurt, kipfilet, sla en kwark. Kasten aangevuld met granola en crackers. Toen Sportschool Nieuw Vennep nog dicht was ging ik sporten onder de carpoort van zijn huis. Zwoegend en ploeterend en met veel moeite met mijn artrose knieeen. Soms kwam Bas bij mij thuis en was hij creatief in het bedenken van de oefeningen. Ik begon er lol in te krijgen en was daar zelf verbaast over. Elke vrijdag hadden wij een gesprek over voeding en gaf hij mij adviezen. Elke dag bedenken wat de eiwitrijke momenten zijn. Veel water drinken en geen suikers. Dat alles zet je in ern voedingsapp. Later in het coronajaar ging de sportschool weer open en hadden we meer mogelijkheden. Door de 1 op 1 trainingen leer je elkaar wel kennen en dat schept een band. Nu naar -20 kg lichter, ga ik nog steeds graag naar de sportschool. Mijn boodschappen tillen is een uitdaging...een makkie! Last van mijn knieeen echt stukken minder. Ik voel me 10 jaar jonger en fitter. Krachttraining is erg leuk om te doen. Bas leerd me dat buikspieroefeningen ook anders kunnen dan op de mat, veel effectiever en veel leuker met krachttraining! Weg met het taboe van "alleen voor bodybuilders", onzin. Krachttraining is voor iedereen, ook voor een vrouw van 58 jaar! Wil je ook afvallen en gezellig 1 op 1 sporten? Ga een vrijblijvend gesprek aan met Bas Dijkstra! Ik zeg DOEN!
Pauline Faassen
Bas heeft mij veel kennis gegeven over trainen en voeding. Daarnaast heeft Bas een leuke manier van trainen! Hierdoor ga ik met veel plezier naar de sportschool!
Sander
In november begonnen met trainen bij Bas, dit om een gezonde levensstijl op te pakken en om mij weer fit te voelen! Na 3 maanden onderweg te zijn ben ik al bijna 10KG kwijt. Voel mij fysiek en mentaal stukken beter en ook de trainingen en coaching van Bas hebben hier een groot aandeel in! Voor mij was de chemie tussen trainer en sporter erg belangrijk en met Bas als trainer en coach is dat geen probleem! Er word altijd gedacht in oplossingen en ook in tijden van Corona word er nooit opgegeven! Mocht je nog twijfelen? Lekker niet doen en gewoon beginnen bij Bas!
Romano
Wij zijn 5 maanden geleden begonnen met trainen bij Bas en zijn super enthousiast. Wij hebben gekozen voor personal training bij Bas, omdat we bij het intakegesprek een goed gevoel kregen en Bas deskundig en veel kennis heegt, maar zijn enthousiasme, positiviteit en de persoonlijke aandacht zorgen er vooral voor dat wij uitkijken naar de trainingen. Met de variatie in oefeningen en het opzoeken van grenzen blijft hij ons uitdagen.
Tieneke & Erwin
Top trainer! Denkt mee met de klant en heeft veel voor zijn klanten over! Ik probeer aan te komen in spier massa en Bas helpt me daar uitstekend bij! Echt een aanrader! 100% geld waard.
Pascal
Na veel wikken en wegen toch ervoor gekozen om met een personal trainer aan de slag te gaan. Gezocht in de regio Nieuw-Vennep en kwam uit bij Bas Dijkstra PT. Ik moet eerlijk zeggen dat dit één van de beste keuzes voor mij is geweest. Dankzij Bas heb ik veel meer inzicht gekregen in mijn leefstijl. Door hele eenvoudige stapjes te veranderen in mijn leefstijl, voel ik me beter, fitter en gezonder. In principe kan ik gewoon de dingen eten die ik lekker vind en is dit geen dieet maar een levensstijl. De methode die Bas gebruikt is heel goed vol te houden en zorgt voor resultaat. Ik sta nog steeds versteld van hoe snel ik al behoorlijk wat gewicht ben kwijtgeraakt en belangrijker nog, hoe energiek ik me weer voel. Dit zorgt voor nog meer motivatie/volharding. Bas ik ben blij met je!
Jeffrey & Melanie
Bas is deskundig en heeft veel kennis, maar zijn enthousiasme, positiviteit en de persoonlijke aandacht zorgen er vooral voor dat we uitkijken naar de trainingen. Met de variatie in oefeningen en het opzoeken van onze grenzen blijft hij ons uitdagen. Tijdens de trainingen motiveert Bas ons om tot het uiterste te gaan, maar wordt er ook altijd gelachen. Naast de trainingen lukt het hem ook om ons te blijven motiveren, door het bedenken van leuke challenges. De combinatie van de trainingen en de begeleiding die wij krijgen van Bas bij het zoeken naar de juiste voeding, zorgt ervoor dat wij al na een paar maanden merken dat het daadwerkelijk een mooi resultaat oplevert. Wij hebben nu al een goede basis om dit door te kunnen blijven zetten. Dankjewel Bas!
Rachel
Ik ben ongeveer 3 maanden geleden begonnen met trainen bij Bas en ben super enthousiast. Daarvoor was ik al in de sportschool te vinden, maar had ik niet de kennis en motivatie om resultaten te zien en het vol te houden. Ik heb gekozen voor personal training bij Bas, omdat mijn ervaring met hem in de sportschool waar ik train altijd al goed was. De combinatie van de trainingen en de begeleiding die je krijgt van Bas bij het zoeken naar de juiste voeding, zorgt ervoor dat ik al na een paar maanden merk dat het daadwerkelijk een mooi resultaat oplevert. Ik heb nu al een goede basis om dit door te kunnen blijven zetten.
Melanie
Wij zijn nu ongeveer 3 maanden samen aan het trainen bij Bas en zijn ontzettend tevreden! We zijn al veel afgevallen en voelen ons steeds fitter en sterker worden. De methode van Bas is heel fijn. Via zijn app houden we onze voeding bij en dat helpt om inzicht te krijgen in wat je eet op een dag. Met hulp van Bas leren we steeds meer om gezondere en bewustere keuzes te maken qua voeding. Het fijne is ook dat hij je echt een nieuwe leefstijl leert aan te nemen, dus het voelt niet als een dieet. Hierdoor is het makkelijker vol te houden voor ons! We trainen daarnaast 1x per week bij Bas. Hij stemt de oefeningen echt individueel op je af en let goed op je houding. Ook zorgt hij ervoor dat het uitdagend blijft door de oefeningen iedere week iets zwaarder te maken als je de techniek goed onder controle hebt. Na een paar weken geeft hij ook weer nieuwe oefeningen zodat het afwisselend is en je gemotiveerd blijft. Kortom, wij raden Bas echt aan als personal trainer!
Tina & Lisan
In november begonnen met trainen bij Bas, dit om een gezonde levensstijl op te pakken en om mij weer fit te voelen! Na 3 maanden onderweg te zijn ben ik al bijna 10KG kwijt. Voel mij fysiek en mentaal stukken beter en ook de trainingen en coaching van Bas hebben hier een groot aandeel in! Voor mij was de chemie tussen trainer en sporter erg belangrijk en met Bas als trainer en coach is dat geen probleem! Er word altijd gedacht in oplossingen en ook in tijden van Corona word er nooit opgegeven! Mocht je nog twijfelen? Lekker niet doen en gewoon beginnen bij Bas!
Romano
Na veel wikken en wegen toch ervoor gekozen om met een personal trainer aan de slag te gaan. Gezocht in de regio Nieuw-Vennep en kwam uit bij Bas Dijkstra PT.  Ik moet eerlijk zeggen dat dit één van de beste keuzes voor mij is geweest. Dankzij Bas heb ik veel meer inzicht gekregen in mijn leefstijl. Door hele eenvoudige stapjes te veranderen in mijn leefstijl, voel ik me beter, fitter en gezonder. In principe kan ik gewoon de dingen eten die ik lekker vind en is dit geen dieet maar een levensstijl. De methode die Bas gebruikt is heel goed vol te houden en zorgt voor resultaat. Ik sta nog steeds versteld van hoe snel ik al behoorlijk wat gewicht ben kwijtgeraakt en belangrijker nog, hoe energiek ik me weer voel. Dit zorgt voor nog meer motivatie/volharding. Bas ik ben blij met je!
JM
De begeleiding van Bas bij het sporten en online coaching is echt super. Je merkt aan alles dat hij verstand van zaken heeft; net even wat anders eten of net even anders gaan staan bij het trainen….. ik kan nu toch echt zeggen dat ik sterker en fitter ben geworden. Bas Dijkstra personal training is echt aan te raden!
Sandra

Plan een gratis intake!