Personal training

Werkwijze

w

Intake gesprek

Ik ontvang je in het Sportcentrum Nieuw-Vennep, hier gaan we samen aan tafel zitten om kennis te maken. We nemen vervolgens een aantal onderwerpen door zoals je eetpatroon, je gezondheid en beweging. Hierdoor weet ik wie ik voor me heb en weet jij wat je van mij kan verwachten.

k

Plan Maken

Aan de hand van jouw doel maak ik een bijpassend trainingsschema. Hierbij hou ik rekening met (oude) blessures, ervaring, frequentie, etc. Naar mate we progressie gaan boeken zal ik het schema aanpassen om het uitdagend en afwisselend te houden.

Trainen!

Tijdens de trainingen zorg ik ervoor dat je iedere keer weer wordt uitgedaagd, maar wel op een veilige manier met de juiste techniek en intensiteit. Ik hou er rekening mee dat je soms een slechte dag hebt en soms een goede. Elke training beter worden zowel mentaal als fysiek, daar gaan we voor!

Z

Metingen

Om op de hoogte te blijven van je lichamelijke veranderingen plannen we om de +- 4 weken een meting in. Hier meten we als de sporter hier akkoord mee gaat o.a. het vetpercentage, omtrek (bijv. buik), gewicht en bloeddruk.

 

Personal Training

De meest effectieve manier om je doelen te behalen. In dit traject draait het allemaal om jou, je krijgt 1 op 1 begeleiding op training, voeding en lifestyle. Door deze combinatie weet jij precies wat je moet doen om je doel(en) te behalen en uiteindelijk ook vol te houden.

Wat krijg je in dit pakket?

– Persoonlijke begeleiding op training, voeding en lifestyle

– Voedingsadvies: Caloriebehoefte, voedingswaarden, etc.

– E-book: jouw basis in voeding en lifestyle.

– Toegang tot de ‘Bas Dijkstra Personal Training’ applicatie.

– Coaching buiten de sportschool via de app/ videobellen/ e-mail.

– De mogelijkheid om de rest van je leven resultaat te behouden

Duo Training

Personal training volgen samen met je partner, vriend(in) of kennis? Dat kan!
In dit traject ervaar je de voordelen van een personal trainer, maar dan voor een lagere prijs per persoon. Ondanks dat jullie samen trainen, zorg ik ervoor dat er individueel wordt gekeken naar de doelen en behoeften van de desbetreffende persoon. Hier speel ik op in zodat jullie beide resultaat gaan boeken!

Wat krijg je in dit pakket?

– Begeleiding op training, voeding en lifestyle.

– Voedingsadvies: Caloriebehoefte, voedingswaarden, etc.

– E-book: jouw basis in voeding en lifestyle.

– Toegang tot de ‘Bas Dijkstra Personal Training’ applicatie.

– Coaching buiten de sportschool via de app/ videobellen/ e-mail.

– De mogelijkheid om de rest van je leven resultaat te behouden.

Plan een gratis intake!