Voedingsadvies

Voedingsadvies

Werkwijze

Intake gesprek

Ik ontvang je in het Sportcentrum Nieuw-Vennep, hier gaan we samen aan tafel zitten om kennis te maken. We nemen vervolgens een aantal onderwerpen door zoals je eetpatroon, je gezondheid en beweging. Hierdoor weet ik wie ik voor me heb en weet jij wat je van mij kan verwachten.

Plan Maken

Ieder mens is anders. Aan de hand van jouw doel, leefstijl en behoeften maken we een plan dat bij jou past en wat jij vol kan houden. Stap voor stap gaan we kijken of we verandering moeten brengen in je voeding. Ook nemen we de persoonlijke app en het e-book door, deze gaan je enorm helpen bij het bereiken van resultaten!

Coaching

Via de app kan ik per dag zien wat je hebt geconsumeerd. Na elke training gaan we zitten om dit door te nemen en te kijken wat goed gaat en waar we veranderingen in kunnen brengen, ook beantwoord ik alle vragen die je misschien hebt over onderwerpen in het e-book. Daarnaast sta ik buiten de sportschool 24/7 voor je klaar om al je vragen te beantwoorden, dit kan via de persoonlijke app en via videobellen.

Laat je adviseren!

Tegenwoordig zijn er talloze discussies en meningen over voeding. Wat is nou wel goed voor je en wat niet? Waardoor komen we nou aan? Wat is ‘gezond’? En ga zo nog maar even door.
De meesten zien door de bomen het bos niet meer.
Herkenbaar?
Via mijn aanpak leer je hoe je moet omgaan met je voeding op een prettige manier, je zal een betere relatie krijgen met voeding en hoe je dit kan combineren met sociale gelegenheden.
Het is zoveel makkelijker dan iedereen je doet geloven.
Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Plan direct een gratis intake voor advies.

Bas Dijkstra Personal Training app

Via mijn persoonlijke app bied ik je extra begeleiding aan voor buiten de sportschool.

Wat kan je er precies van verwachten?

– Direct contact met mij als coach.
– Voeding: Een makkelijke manier om je voeding bij te houden en vervolgens daarover feedback te krijgen.
– Boekingen: Met één klik op de knop plan jij je training in.
– Trainingsschema: Ontvang na inschrijving een op maat gemaakt schema met 3D animaties van de oefeningen.
– Community: Daag je mede sporters uit d.m.v. challenges en deel natuurlijk je resultaten met elkaar. Één en al motivatie!
– Voortgang: Meten is weten, houd je progressie bij en deel deze met je trainer of de community.

– En nog veel meer!

Plan een gratis intake!